Over ons

🇳🇱 AD-Vinylrecords is een webshop gespecialiseerd in tweede-hands vinylplaten: LP’s, Singles, Maxi-Singles EP’s, Box Sets, CD’s en CD-singles. In alle genres, stylen, categorieën en jaren.

De webshop is groeiende, daardoor worden er regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd.

Omdat het 2e-hands vinyl betreft, is het mogelijk dat er op sommige artikelen een enige vorm van gebruikerssporen aanwezig kunnen zijn. Dit kunnen stickers zijn op het label van het vinyl of hoes. Stickers die zijn verwijderd kunnen sporen achter hebben gelaten. Het kan ook zo zijn dat er op het label van het vinyl of de hoes is geschreven.

Al het vinyl dat wij verkopen is in goede tot zeer goede staat en goed afspeelbaar.

Voor het verzenden van de artikelen gebruiken wij speciaal daarvoor gemaakte kartonnen dozen, zodat wij de artikelen veilig en zonder te beschadigingen kunnen versturen.

🇬🇧 AD-Vinylrecords is a webshop specialised in second-hand vinyl: LP’s, Maxi-Singles, EP’s, Box Sets, CD’s and CD-singles. In all genres, styles, categories and years 

Our webshop is still growing and therefore we will import new articles almost every week.

As we sell second-hand vinyl, it is possible that some items may have some signs of use, for example: stickers on the label of the vinyl or cover. Stickers that have been remoced may have left traces. It may also be the case that the label of the vinyl or cover is written on.

All the vinyl we sell is in good to very good condition and playable.

We use special boxes to ship the items, so that we can ship the items safely and without damage.